TIDIGARE ELEVER OM IMC 

Vi får mycket feedback från våra tidigare elever runt om i världen. Denna feedback är viktig för oss och en fingervisning om att vi gör rätt saker. Här är några elevers tankar om varför de valde just oss och vad de gör idag.

Frågorna vi ställt är:
1) Varför valde du just IMC?

2) Vad tyckte du om skolan och vilka förväntningar hade du?

3) Vad gör du i dag?

Kassandra Godocito Munoz

1) Jag valde International Makeup Center efter att jag kollat upp de skolor som fanns i Stockholm. IMC var den skola med bäst rykte, gick på min magkänsla och efter min ”prova på dag” hos IMC där jag fick följa en dag och se hur en lektion kunde se ut så bestämde jag mig för att söka!

2) Jag tyckte skolan var bra eftersom de fanns olika typer av lärare som undervisade lektionerna och som elev fick jag fick ta del av de olika erfarenheterna. Mina förväntningar på skolan var höga redan från början då jag redan hört så mycket. Skolan levde upp till över mina förväntningar.

3) Idag frilansar jag som makeupartist/hårstylist. Från allt inom tv, reklam, mode, långfilm och artister. Just nu håller jag på med en långfilmsproduktion.

Du kan följa Kassandra på instagram: CAASSIE

Henric Haagaard

1) Jag valde International Makeup Center för att det var den äldsta skolan med störst erfarenhet av makeuputbildning. Jag fick väldigt bra kontakt med dem när jag ringde och hade frågor om utbildningen och kände att det var rätt val.

2) Mina förväntningar var att få en bra grund inom yrket och det fick jag verkligen. Mina lärare var hur bra dom helst både pedagogiskt och praktiskt. De har lång erfarenhet på alla områden.

3) Idag driver jag en makeupbutik och frilansar för foto och visningar.

Lina Ekh

1) Jag fick bara höra bra saker om skolan från vänner och tidigare elever. Skolan fångade mitt intresse tack vare skolans höga standard och många kontakter i branschen.

2) Mina förväntningar var höga beroende på allt positivt jag hört och mina förväntningar infriades. Redan en vecka in i utbildningen gavs jag möjligheten att vara med på en modevisning och efter 10 veckor fick jag vara med om en kortfilmsinspelning. Under utbildningen fick jag lära mig olika stilar och typer av makeup och jag valde också att gå Karaktärskursen för att få en mer omfattande utbildning.

3) Idag arbetar jag i huvudsak som frilansande makeupartist med allt från reklam till att genomföra större utbildningar inom makeup för företag. Innan dess har jag också varit regionschef för Make Up Stores utländska länder och drivit en Make Up Store-butik.

Du kan följa Lina på instagram: MAKEUPBYLINA