OM IMC 

VÄLKOMMEN TILL EUROPAS LEDANDE MAKEUPSKOLA

International Makeup Center startades hösten 1990 av Mika Liias, grundare av Make Up Store, och kan nu tituleras en av Europas ledande makeupskolor. IMC utbildar nästa generations professionella makeupartister och finns i Stockholm och Göteborg samt i ett flertal länder i Europa och Asien. Hos oss startar du din karriär som makeupartist med hjälp av branschens bästa lärare som har ett kontaktnät som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser. Utbildningen är intensiv och lärorik och vi ställer höga krav på närvaro och engagemang. Här förbereds du för alla dom krav som ställs på en professionell makeupartist i det aktiva yrkeslivet.

IMC’s mål är att du ska få en utbildning som gör dig attraktiv för hela branschen, både i Sverige och internationellt. Vår utbildning har ett högt anseende och vi får regelbundet förfrågningar om olika sorters uppdrag från branschen. Detta är avgörande för din framtid i ett yrke där kontakter är vad mycket handlar om.

Vi tar emot ett begränsat antal elever till varje klass, max 8 elever. Detta är en fördel för dig som väljer att utbilda dig hos oss. I klasserna sporrar och inspirerar man varandra och du har olika ansikten att träna på under utbildningen.

Flera tidigare IMC-elever har blivit nominerade och belönade i olika tävlingar och utmärkelser, bl.a. Elle-galans prestigefyllda pris "Årets makeupartist" där flera tidigare elever från oss både blivit nominerade och vunnit genom åren.

Välkommen att ledas in i en värld av möjligheter och spännande utmaningar!