Om IMC

VÄLKOMMEN TILL EUROPAS LEDANDE MAKEUPSKOLA

International Makeup Center startades hösten 1990 av Mika Liias, grundare av Make Up Store, och kan nu tituleras en av Europas ledande makeupskolor. IMC utbildar nästa generations professionella makeupartister och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i ett flertal länder i Europa och Asien. Hos oss startar du din karriär som makeupartist med hjälp av branschens bästa lärare med kontaktnät som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser. Utbildningen på IMC är intensiv och lärorik och skolan ställer höga krav på närvaro och engagemang. Här förbereds elever för alla de krav som ställs på en professionell makeupartist.

IMC’s mål är att du skall få en utbildning som gör dig attraktiv för hela branschen, både i Sverige och internationellt. Vår utbildning har högt anseende och vi får hela tiden förfrågningar om olika uppdrag från branschen. Detta är avgörande för din framtid i ett yrke där kontakter är vad allt handlar om.

 

IMC tar emot ett begränsat antal elever till varje klass, mellan 10-16 elever beroende på ort. Detta är en fördel för dig som väljer att utbilda dig på IMC. I klasserna sporrar och inspirerar man varandra och du har olika ansikten att träna på under utbildningen.

Flera tidigare IMC-elever har blivit nominerade och belönade i olika tävlingar och utmärkelser, bland annat Elles prestigefyllda Ellen-pris och senast år 2012 blev en tidigare elev från IMC korad till Sveriges bästa Makeupartist!

VÄLKOMMEN ATT LEDAS IN I EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER OCH SPÄNNANDE UTMANINGAR!
TOP UA-62264201-1