Skönhet & Karaktär

Det självklara valet för dig som vill kunna arbeta som makeupartist inom alla genrer

Utbildningen Skönhet & Karaktär är den kompletta utbildningen till makeupartist och riktar sig till dig som är målmedveten och vill skaffa dig en bred och komplett utbildning för att kunna ta alla olika sorters makeupuppdrag. Du startar från början och behöver inga förkunskaper men ett stort intresse för skönhetsmakeup och skapande är en förutsättning.

Första delen av utbildningen inriktar sig på skönhetsmakeup, där du från grunden lär dig att skapa symmetri och balans för att framhäva personlighet och det vackra i alla drag – ett måste för alla makeupartister.

Den andra delen av utbildningen är teater och filminriktad. Den är för dig som vill kunna arbeta även inom teater, film och TV med att bland annat göra om ansikten, skapa sår, brutna näsor, frostskador, skägg, flinthättor, masker och mycket, mycket mer.

Efter avslutad Skönhet & Karaktärsutbildning har du en bred yrkeskompetens som makeupartist och möjlighet att arbeta som sminkör inom fotografering och rörlig media som TV och film.

Karaktärsdelen kan endast läsas i Stockholm, vilket betyder att du kan gå den första delen skönhet i Göteborg eller Malmö för att avsluta dina studier med 10 v karaktär i Stockholm.

Är du konstnärligt lagd och älskar att skapa och bygga fritt på egen hand? – Då är Skönhet & Karaktär det naturliga valet. Utbildningen handlar inte enbart om mode och att försköna, utan också om att förändra, föråldra, förfula och att förvandla i skapandet av olika karaktärer.

Utbildningen är intensiv och lärorik och du kommer under ledning av erfarna lärare och pedagoger träna hårt för att just du ska lyckas i ditt nya yrke.

TOP UA-62264201-1