Kurser

INTERNATIONAL MAKE UP CENTER ARBETAR INTERNATIONELLT OCH UPPDATERAR KONTINUERLIGT KURSERNAS INNEHÅLL EFTER BRANSCHENS TRENDER OCH BEHOV

På IMC förbereds du för alla krav som ställs på en professionell makeupartist. Kvalitet är avgörande och alla våra lärare är handplockade och har bred kompetens och erfarenhet. Samtliga lärare är yrkesverksamma vid sidan om undervisningen, vilket innebär att vårt kontaktnät konstant vidgas och att våra utbildningar ständigt uppdateras utifrån trender och nyheter.

Ledande inom branschen rekommenderar IMC och våra elever är ofta deras val när de väljer assistenter inför kommande projekt. Ett nära samarbete med skolans moderbolag Make Up Store, erbjuder eleverna fördelen att alltid kunna det senaste inom makeup, färger, produkter etc. Utvärdering av skolplanen görs i samarbete mellan elever, huvudlärare och rektor, för att alltid ha en uppdaterad utbildning med senaste tekniker.

Flera tidigare IMC-elever har blivit nominerade och belönade i olika tävlingar och utmärkelser, bland annat tidningen Elles prestigefyllda Ellen-pris och Sveriges bästa makeupartist, senast år 2016.

Kursutbudet består av tre utbildningar:

Skönhet 200 timmar, för dig som vill bli diplomerad makeupartist.

Karaktär 200 timmar, en vidareutbildning för dig som redan är makeupartist och vill fördjupa dina kunskaper inom bland annat makeup för film, teater och TV.

Hårstylist 40 timmar, en gedigen hårstylistutbildning

Makeupkit och rabattkort

Första dagen i skolan är introduktionsdag då du får schema och genomgång av formalia såsom kursupplägg och betygskriterier. När du välker att gå vår kurs Skönhet får Du en gåva i form av makeupprodukter värde cirka 15.000 kronor och ett 40% rabattkort från IMC’s sponsor Make Up Store.

TOP UA-62264201-1